Granola su žemės riešutų kremu

Reikės:

Ši granola su žemės riešutų kremu tinka pusryčiams arba užkandžiui po sporto ir yra itin paprastai bei greitai pagaminama iš kiekvienoje virtuvėje esančių ingredientų. Reikės: 2 šaukštų ORIVEGO® švelnaus žemės riešutų kremo 2 šaukštų medaus 1/4 šaukštelio cinamono 1/4 šaukštelio vanilės ekstrakto 1 stiklinės avižinių dribsnių

Gaminame:

  1. Įkaitiname orkaitę iki 160 laipsnių. Kepimo skardą išklojame sviestiniu popieriumi.
  2. Sumaišome ORIVEGO® žemės riešutų kremą ir medų dubenyje, gautą masę pašildome, kol žemės riešutų sviestas išsilydys.
  3. Supilame cinamoną, vanilės ekstraktą ir avižinius dribsnius į gautą mišinį, nuolat maišome, kol dribsniai visiškai pasidengs žemės riešutų kremu ir medumi.
  4. Gautą masę paskleidžiame ant paruošto kepimo popieriaus ir kepame 7-8 minutes, kol granola šiek tiek paruduos.
  5. Paliekame atvėsti pradarytoje orkaitėje, kol gabaliukai taps traškūs.

Riešutų kremo keksiukai

Obuolių duona su migdolų riešutų kremu

Migdolų kremo sausainiai

Lazdynų riešutų kremo ir uogų skrebučiai

Greitai ir lengvai paruošiami avižiniai riešutų kremo rutuliukai, kurių nereikia kepti

Granolos batonėliai su riešutų kremu

Granola su žemės riešutų kremu

Energijos užtaisas - obuolių „nachos“