Lazdynų riešutų kremo ir uogų skrebučiai

Reikės: 1/2 prancūziško batono 3 šaukštų ORIVEGO® lazdynų riešutų kremo su kakava Mėgstamų uogų Šviežių mėtos lapelių

Gaminame:

  1. Prancūzišką batoną supjaustome riekelėmis ir paskrudiname 180 laipsnių orkaitėje 5 minutes.
  2. Ant skrebučių tepame ORIVEGO® lazdynų riešutų kremą su kakava.
  3. Ant viršaus dėliojame mėgstamas uogas.
  4. Patiekiame su šviežios mėtos lapeliais.

Riešutų kremo keksiukai

Obuolių duona su migdolų riešutų kremu

Migdolų kremo sausainiai

Lazdynų riešutų kremo ir uogų skrebučiai

Greitai ir lengvai paruošiami avižiniai riešutų kremo rutuliukai, kurių nereikia kepti

Granolos batonėliai su riešutų kremu

Granola su žemės riešutų kremu

Energijos užtaisas - obuolių „nachos“