Migdolų kremo sausainiai

Reikės:

1/4 stiklinės skysto kokosų aliejaus 1/4 stiklinės cukraus 3 šaukštų ORIVEGO® migdolų riešutų kremo 1 „linų kiaušinio“ (1 šaukšto maltų linų sėmenų maišomas su 3 šaukštais vandens) ARBA 1 paprasto kiaušinio 1/2 šaukštelio druskos 1 šaukštelio kepimo miltelių 1 stiklinės migdolų 1/2 stiklinės kokoso drožlių 40 g juodojo šokolado

Gaminame:

  1. Į dubenį dedame kokosų aliejų, cukrų, ORIVEGO® migdolų riešutų kremą, “linų kiaušinį“ (arba įprastą kiaušinį), druską ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišome.
  2. Migdolus dedame į maisto smulkintuvą ir triname maždaug minutę iki miltų tekstūros.
  3. Į paruoštą masę pridedame migdolų miltus ir kokoso drožles, išmaišome.
  4. Susmulkiname juodąjį šokoladą ir įmaišome į masę.
  5. Paruoštą sausainių masę dedame į šaldytuvą pusvalandžiui.
  6. Rankomis formuojame sausainius ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  7. Kepame 170 laipsnių orkaitėje 15 minučių.

Riešutų kremo keksiukai

Obuolių duona su migdolų riešutų kremu

Migdolų kremo sausainiai

Lazdynų riešutų kremo ir uogų skrebučiai

Greitai ir lengvai paruošiami avižiniai riešutų kremo rutuliukai, kurių nereikia kepti

Granolos batonėliai su riešutų kremu

Granola su žemės riešutų kremu

Energijos užtaisas - obuolių „nachos“