Migdolų kremo sausainiai
Reikės:
1/4 stiklinės skysto kokosų aliejaus 1/4 stiklinės cukraus 3 šaukštų ORIVEGO® migdolų riešutų kremo 1 „linų kiaušinio“ (1 šaukšto maltų linų sėmenų maišomas su 3 šaukštais vandens) ARBA 1 paprasto kiaušinio 1/2 šaukštelio druskos 1 šaukštelio kepimo miltelių 1 stiklinės migdolų 1/2 stiklinės kokoso drožlių 40 g juodojo šokolado
Gaminame:
- Į dubenį dedame kokosų aliejų, cukrų, ORIVEGO® migdolų riešutų kremą, “linų kiaušinį“ (arba įprastą kiaušinį), druską ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišome.
- Migdolus dedame į maisto smulkintuvą ir triname maždaug minutę iki miltų tekstūros.
- Į paruoštą masę pridedame migdolų miltus ir kokoso drožles, išmaišome.
- Susmulkiname juodąjį šokoladą ir įmaišome į masę.
- Paruoštą sausainių masę dedame į šaldytuvą pusvalandžiui.
- Rankomis formuojame sausainius ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
- Kepame 170 laipsnių orkaitėje 15 minučių.