Obuolių duona su migdolų riešutų kremu

Dieviško skonio naminė obuolių duona su migdolų riešutų kremu! Galite valgyti vieną arba užsitepti savo mėgstamo ORIVEGO® riešutų kremo išraiškingesniam skoniui.

Duonai reikės: 50 g didelių razinų 1/2 stiklinės obuolienės / obuolių džemo arba 2 stiklinės šviežių obuolių be žievelių 1/4 stiklinės rudojo cukraus 90 g ORIVEGO® švelnaus migdolų kremo 1,5 stiklinės pilno grūdo kvietinių miltų 1/4 arbatinio šaukštelio jūros druskos 1/4 arbatinio šaukštelio malto muskato 1/3 stiklinės smulkaus cukraus 2 arbatinių šaukštai vanilės 1 didelis stambia tarka tarkuotas obuolys 1 sutrinto banano 1 arbatinio šaukštelio sodos 1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių 1 šaukštelio cinamono 1/8 šaukštelio gvazdikėlių Duonos užpilui reikės: 1/4 stiklinės avižinių dribsnių 1/8 stiklinės rudojo cukraus 100 g ORIVEGO® švelnaus migdolų kremo 1/4 šaukštelio cinamono

Gaminame:

  1. Duonos mišiniui sumaišome visus drėgnus ingredientus, obuolius ir bananą dideliame dubenyje. Mažesniame dubenyje sumaišome visus sausus ingredientus, juos supilame į duonos mišinio dubenį, išmaišome ir gautą masę supilame į sviestiniu popieriumi išklotą kepimo formą.
  2. Mažame indelyje sumaišome visas užpilo sudedamąsias dalis ir juo apliejame duonos tešlą.
  3. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 50-55 min, duonai iškepus, leidžiame jai atvėsti.

Riešutų kremo keksiukai

Obuolių duona su migdolų riešutų kremu

Migdolų kremo sausainiai

Lazdynų riešutų kremo ir uogų skrebučiai

Greitai ir lengvai paruošiami avižiniai riešutų kremo rutuliukai, kurių nereikia kepti

Granolos batonėliai su riešutų kremu

Granola su žemės riešutų kremu

Energijos užtaisas - obuolių „nachos“