Obuolių duona su migdolų riešutų kremu
Dieviško skonio naminė obuolių duona su migdolų riešutų kremu! Galite valgyti vieną arba užsitepti savo mėgstamo ORIVEGO® riešutų kremo išraiškingesniam skoniui.
Duonai reikės: 50 g didelių razinų 1/2 stiklinės obuolienės / obuolių džemo arba 2 stiklinės šviežių obuolių be žievelių 1/4 stiklinės rudojo cukraus 90 g ORIVEGO® švelnaus migdolų kremo 1,5 stiklinės pilno grūdo kvietinių miltų 1/4 arbatinio šaukštelio jūros druskos 1/4 arbatinio šaukštelio malto muskato 1/3 stiklinės smulkaus cukraus 2 arbatinių šaukštai vanilės 1 didelis stambia tarka tarkuotas obuolys 1 sutrinto banano 1 arbatinio šaukštelio sodos 1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių 1 šaukštelio cinamono 1/8 šaukštelio gvazdikėlių Duonos užpilui reikės: 1/4 stiklinės avižinių dribsnių 1/8 stiklinės rudojo cukraus 100 g ORIVEGO® švelnaus migdolų kremo 1/4 šaukštelio cinamono
Gaminame:
- Duonos mišiniui sumaišome visus drėgnus ingredientus, obuolius ir bananą dideliame dubenyje. Mažesniame dubenyje sumaišome visus sausus ingredientus, juos supilame į duonos mišinio dubenį, išmaišome ir gautą masę supilame į sviestiniu popieriumi išklotą kepimo formą.
- Mažame indelyje sumaišome visas užpilo sudedamąsias dalis ir juo apliejame duonos tešlą.
- Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 50-55 min, duonai iškepus, leidžiame jai atvėsti.